Reilun vuoden tauko kirjoittamisessa, syitä tähän on monia, lähinnä se että on ollut liian kiirettä. Vapaa-aikana ei koneen ääressä tekemisiensä raportointi olisi voinut vähemmän kiinnostaa.

 

Nyt kun on taas koittanut ”normaali” taikurin arki, aloin miettimään josko jatkaisi taas blogin pitämistä? Tässä kohtaa aloin miettimään blogin pitämisen motiiveita, miksi ihmiset ylipäätänsäkkään haluavat pitää blogia? Mikä niitä riivaa, että pitää omia yksityisiä asioita tuoda toisten luettavaksi ja kuka niitä haluaa lukea?

 

Kartoitin hieman omia motiivejani tähän touhuun. Tässä niistä listaa:

 

  1. Jos blogi on elävä ja kävijöitä riittää, tämä todennäköisesti parantaa myös nettisivujeni google listautumista. Klikkaappa linkkiä :D
  2. Olen todistettavasti saanut tätä kautta ainakin yhden keikan. En tosin koskaan ole ajatellut blogiani markkinointina, olisin enemmänkin tyytyväinen jos asiakkaani eivät lukisi tätä. Ei heidän tarvitse tietää, milloin on taikuri väsynyt ja mikä ”todella hyvä show” onkin esiintyjän itsensä mielestä vain ”perus veto”. No sama se mistä niitä keikkoja tulee, kunhan tulee.
  3. Ystävät voivat käydä täältä kurkkaamassa ammatilliset kuulumiset ja viimeisimmät liikkeeni, kun en muuten saa yhteyttä pidettyä.
  4. Nämä kirjoitukset toimivat myöhemmin hyvänä pohjana elämänkerralle.
  5. tähän en keksinyt enää mitään oikeasti merkittävää syytä, olisi ehkä pitänyt kiteyttää kaikki kolmeen kohtaan, se on trendikästä.

 

Eli tässä keskeisimpiä syitä paluuseeni. Olisi myös väärin väittää, etteikö oma pikku sisäinen narsisti ja sosiaalinen itsensä paljastaja myös ajaisi tähän hommaan.

 

Seuraavissa postauksissa kerron mm. syitä miksi en ole kirjoittanut, raportti laivaesiintymisistä ja myöskin työuupumusta tullaan käsittelemään.

 

Janne