Parin viime päivän aikana olen hoitanut yhtä aikaa sekä joulu- että matkavalmisteluja. Nyt on viimeisetkin joululahjat ostettu, ei ilmaisjakelua-teippi kiinnitetty postilaatikkoon ja aurikorasva hankittu. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen valmis joulun viettoon ja tavarat on pääosin pakattu, niitä ei tosin ole kovin paljon, mahtuisivat hyvin vaikka Siwan muovikassiin.

 

Viime öinä olen saanut jo nukuttuakin ja tummat pussit silmien alta ovat kadonneet. Kiireisen sesongin aiheuttama väsymys alkaa helpottaa.

 

Luulin olleeni "lomalla" jo muutaman päivän, kunnes perjantaina iltapäivällä taikurikollegani soitti ja kertoi sairastuneensa ja kysyi, voisinko hoitaa hänen tämän illan keikkansa. 

 

Lupasin auttaa ja menin esiintymään. Meillä on kollegani kanssa toimiva yhteistyökuvio, hoidamme toistemme sairastapauksissa keikkoja ja muutenkin pyrimme ohjaamaan keikan toiselle, jos ei itse jostain syystä pysty sitä hoitamaan.

 

Keikkahan meni hyvin, esiintyminenkin oli taas kivaa, kun oli ollut pari päivää taukoa. Jokohan tämä olisi vuoden viimeinen keikka? Nyt lähden joulunviettoon, rauhaisaa joulua!