Arki alkaa taas rullailemaan pikkuhiljaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuten olen jo tainnut aiemmin mainitakin, on taikurin työ kausiluonteista. Pikkujoulusesonki on vuoden kiireisintä aikaa - ja myöskin stressaavinta. Nyt on sitten menossa vuoden rauhallisin aika, keikkoja on vähän tai ei ollenkaan. Tahti alkaa kiihtyä maaliskuun alussa kesää kohti mentäessä.

 

Pikkujoulusesonki on myöskin rahallisesti hyvää aikaa. Olisi helppoa tuntea itsensä varakkaaksi, heittäytyä laiskaksi ja elää yli varojensa. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että säästöillä on pärjättävä tämän hiljaisemman sesongin yli.

 

Nyt kun keikkoja on vähän ja vapaata aikaa paljon, on aika harjoitella uusia temppuja ja hoitaa paperitöitä ajan tasalle (kuten asiakasrekisterin ylläpito). Olisi helppoa vain harrastella ja laiskotella, mutta täytyy muistuttaa itseään koko ajan, että jos nyt menee hyvin, ei se ole tae siitä, että jatkossakin menisi hyvin. Uran eteen täytyy tehdä lujasti töitä.

 

Ensi lauantaina menen Hämeenlinnaan tapaamaan taikurikollegoitani, joiden kanssa vaihdamme ajatuksia taikuudesta ja opettelemme uusia temppuja ja istumme iltaa. Odotan innolla tapaamista, sieltä saa taas uusia ideoita ja treeni-intoa keväälle.

 

Sirkuskoulu alkoi eilen. Sirkus on minun ainoa kiinteä aikaan sidottu tapahtuma, sirkuksen tauoilla (kesä- ja joululoma) on hieman irtonainen olo, kun ei edes erota viikonloppua arjesta. Nyt on taas päivissä rytmiä.