<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Aah, vihdoin kurkkukipu ja ikävä flunssa ovat takana!

Katselin sunnuntai-iltana tv:tä kun 21.45 sain tekstiviestin yhteistyökumppaniltani: "haluatko/pääsetkö keikalle huomenna noin 9 aikaan?" Soitan hänelle ja esitä muutamia tarkentavia kysymyksiä: 9 aikaan aamulla vai illalla, missä? Selviää että keikka olisi illalla Lappeenrannassa, eräs yritys järjestää ulkomaisille vierailleen illanvieton ja sunnuntai iltana tulee mieleen, että olisi kiva jos olisi jotain ohjelmaa.

Minulla ei ole menoja maanantai-illalle, joten lähden mielelläni esiintymään nyt kun olen terveenäkin.
Soitan maanantaina ja sovin keikan yksityiskohdista. Mukava päästä taas esiintymään, englanniksi esiintyminen tuo myös lisä jännitystä
.

Keikka menee ihan hyvin, mihinkään huippusuoritukseen en yllä, mutta asiakas on tyytyväinen. Esiintyminen tuntuu kivalta pitkähkön tauon jälkeen.

Tänään on koko päivä mennyt hukkaan. Tietokoneeseeni on tullut pikku bugi, kaikki muu toimii normaalisti, mutta outlook ei suostu lähettämään s-postia, pieni mutta äärimmäisen kiusallinen vika. Olen saanut kahdelta eri ekspertiltä konsultaatiota tähän vaivaan, kumpikin kokeili vaikka mitä temppuja, mutta ei toimi vieläkään. Tämä päivä meni siis tätä asiaa selvitellessä, eikä valmista tullut vieläkään.


Tälläiset pikkuasiat saavat pinnan kiristymään todella tehokkaasti, minulla olisi parempaakin käyttöä ajalleni kuin istua koneen ääressä ja klikkailla eri laatikoita ja etsiä vikaa. Työkalujen pitäisi toimia!