<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikko iltana alkoi tuntua siltä kuin olisin tulossa kipeäksi, nenä vuosi ja henkeä ahdisti. Menin kuitenkin yöksi töihin Ray:n hommiin, yön aikana tila paheni, olo muuttui kuumeiseksi ja nenää joutui niistämään jatkuvasti. Selvisin kuitenkin illan loppuun ja pääsin nukkumaan neljän jälkeen aamulla.

 

Torstaina tunsin itseni todella kipeäksi, joten menin lääkäriin. Lääkäri totesi tilani ja kirjoitti sairaslomaa sunnuntaihin asti. Tämä tosin tuo helpotuksen vain ray:n töihin, sirkuskoulu ja perjantaiksi sovittu seikkailukeikka olisi silti hoidettava. Sirkuskoulusta selviän kohtuullisesti, apuohjaajani Tomi (vanhin oppilaani) hoitaa harjoitukset ja itse katselen sivummalta että kaikki sujuu.

 

Päivän mittaan on taudinkuvaani tullut mukaan myös joku vatsapöpö, mikään ei kestä sisällä, ei edes neste. Olo on kaikin puolin kurja ja alan epäillä pystynkö hoitamaan perjantain keikan.

 

Illalla saan ruuan pysymään sisällä ja olo paranee hieman. Nukuttuani reilut kymmenen tunnin yöunet, on oloni parantunut siinä määrin, että päätän lähteä keikalle, vaakakupissa painaa myös se, että kukaan muu ei pysty hoitamaan tehtäviäni ko. keikalla ja poisjäämiseni jättäisi toiset pulaan.

 

Aamupalaa en uskalla syödä.. Päivän keikalla seikkailutamme asiakkaita ulkona, keikka kestää kuutisen tuntia onneksi pakkanen on laskenut -8 asteeseen. Selviän päivästä hyvin, nyt on koko viikonloppu aikaa parantua.

 

Olen täysin tietoinen siitä, että sairaana ei saisi rehkiä, mutta minkäs teet jos yrittäjä on sairaana, ei kukaan maksa palkaa. Toki yrittäjänkin on mahdollista saada sairaspäivärahaa joka on suuruudeltaan 20€ /päivä- luokkaa. Tämä ei paljon lohduta jos olet juuri ne neljä päivää sairaana jollion tehdään koko kahden viikon tili. Alan valinta kysymys tämäkin.

 

Suurin onni tässä on se, että olen nyt sairaana enkä keskellä pikkujoulusesonkia, silloin tulonmenetykset olisivat vaikeat kestää.

 

Nyt parantelen oloani, kuume on jo laskemaan päin, kiinteä kakka antaa vielä odottaa itseään.

 

Onni on kiinteä uloste

-Timo Polari -