<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Alkuviikon olen metsästänyt sopivan kokoista butaanipulloa, joka sopisi uuteen tulitemppuuni. Olen kiertänyt kaikki lähialueen huoltamot, marketit ja minimanit laihoin tuloksin. Onneksi on netti, josta voi tilata lähes mitä tahansa. Sain butaanipulloni ja pari päivää on kulunut uuden todella näyttävän tulitempun merkeissä. Jotenkin tuli vaan on niin kiehtova elementti..

 

Huomenna käyn yhdeltä esittämässä tulishow:n Ruokolahdella, jonka jälkeen suuntaan autoni kohti Äänekoskea. Äänekoskelainen taikurikollegani on ostanut pubin, jonka hän on muuttanut Suomen ensimmäiseksi taikapubiksi. Minut on kutsuttu muiden "mökkitaikureiden" ohella avajaisiin esiintymään, yhteensä paikalle saapuu kuusi taikuria ja yksi kahlekuningas.

 

Esiinnymme illan mittaan pubissa, jokaisen esittäessä omaa vahvinta osaamistaan joko lavalla tai pöydissä temppuillen. Itse esiinnyn illalla seitsemän aikaan lavalla ja illalla myöhemmin saatan kierrellä pöydissä tekemässä temppuja.

 

Temppuilun lomassa on jälleen hauska tavata taikuriystäviä ja vaihtaa kuulumisia. Jossain vaiheessa iltaa vaihdamme vapaalle, eli vetäydymme syrjemmälle ja alamme tekemään temppuja toisillemme. Tämä kerttoo mielestäni hyvin sen, että useimmille taikureille taikuus on enemmänkin elämäntapa, ei työ tai harrastus.