Kolme rankkaa viikonloppua takana, jälleen kerran työni on tuonut esiin viikonloppupainotteisuutensa, päivät taikaa ja sirkusta, yöt raha-automaattiyhdistyksen töissä. Maanantaisin hoidan laskutuksen ajan tasalle ja koitan levätä ennen kuin vauhti alkaa taas kiihtyä loppuviikkoa kohti.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Toissa viikolla laskin työtuntini, ihan vain todistaakseni itselleni että töitäkin tehdään. Arvioin että teen päivää kohti keskimäärin tunnin toimistotöitä (varovainen arvio) ja loput oli helppo laskea, 14 tuntia sirkusopetusta, 6-10 h jonkkareeniä, x määrä taikurin keikkoihin (yksi 20 min esitys vie aikaa noin 2 tuntia valmisteluineen) sain tulokseksi 8,8tuntia / päivä. Tämä ei tietenkään jakaudu tasaisesti viikon jokaiselle päivälle, esimerkiksi pääsiäislauantaina tein töitä 14 tuntia putkeen.

 

Tämä tulos yllätti minut, välillä tuntuu että en tee juuri mitään ja arkeni on varsin leppoisaa. Tosin syynä voi olla sekin että työ jota teen ei tunnu työltä, vaan nautin lähes joka hetkestä.

 

Jonkkareenikään ei tunnu työltä, vaikka se oikeasti sitä onkin. Tänäänkin harjoittelin kaksi tuntia tulishowtani varten ja nautin joka hetkestä (paitsi siitä kun keila putosi kipeästi jalkapöydälleni). Tällä hetkellä aikataulu näyttää hyvältä, olen saanut suunnitelluista kahdesta uudesta tempusta jo toisen sujumaan hyvin ja toinen vaatii enää pientä hiomista. Jos sama tahti jatkuu pystyn todennäköisesti kehittämään ohjelmaani suunniteltua enemmän.

 

Nyt vaan odottelen milloin ilmat lämpenevät riittävästi ulkoharjoittelun aloittamiseen, tänään oli jo riittävän lämmin päivä, toivottavasti lämmin sää jatkuu ja nurmikko kuivaa, silloin ulkoharjoittelun voisi aloittaa jo heti vapun jälkeen.