Tämä kesä on ollut todella ihmeellinen, en muista yhtään sateista päivää. Tämä on mahdollistanut täysipainoisen jonglööraustreenin. Olenkin treenaillu 1-2 kertaa päivässä 4-5 päivää viikossa, mikä näkyy myös kehityksenä ja tuo omalta osaltaan motivaatiota taas lisää.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen oli ensimmäinen päivä koko kesänä, kun en pystynyt sään vuoksi harjoittelemaan. Satoi vettä ja ilma oli viileähkö. Tämä oli toisaalta myös tervetullutta vaihtelua, sillä harjoittelin pitkästä aikaa taikatemppuja esiintymisasu päällä - jos sisätiloissa on lämmintä yli 30 astetta, ei tee mieli vetää päälleen tummaa pukua.

 

Myös korttitemppujen harjoittelu kesällä on hankalaa puuhaa, sillä kuumalla ilmalla kädet ovat hikiset ja kortit tarttuvat ikävästi käsiin, silloin kun ei pitäisi. Tästä syystä olen keskittänyt taikaharjoitteluni ilta-aikaan, jolloin on hieman viileämpää.

 

Kohta ne ilmat taas viilenevät myös päiväsaikaan. Taikuuden harjoittelemisesta tulee mielekkäämpää ja jonkkareenit siirtyvät sisätiloihin sirkuskoulun alkamisen myötä. Jonkkaharjoitusten myötä olen saanut myös kauniin rusketuksen - selkäpuolelle tosin.