Viime viikko oli lepoa, sirkuskoulua ja toimistohommia. Perjantaina kävin taikakeikalla Savonlinnassa, perhehotelli Hospitzissa. Olen kuullut paljon kehuja Hospitzin loistavasta ruuasta, niinpä katselin kuola suupielistä valuen, kun veneen muotoista noutopöytää työnnettiin saliin, siinä oli herkkuja veneen täydeltä, kirjaimellisesti. Mukavana yllätyksenä oli se, että artistillekin tarjottiin ruoka, jonka söin totuttuun tapaan omassa rauhassa hieman sivummalla.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään tiistaina kävin pyörähtämässä Helsingissä tekemässä palotarkastuksen erääseen ravintolaan, jossa minulla on esiintyminen  24.11. Palotarkastus tehtiin yhdessä palotarkastajan ja hotellin johtajan kanssa, kävimme läpi tulishow’ni turvallisuuteen liittyviä asioita ja sovimme millä ehdoilla tulishow voitaisiin toteuttaa kyseisessä tilassa.

 

Nyt olen matkalla kotiin, istun junassa PC-paikalla, en halua mainostaa blogillani (se taitaa olla kiellettyäkin), joten en mainitse käyttämäni junayhtiön nimeä, palvelu on täyttänyt odotukset. Jos olisin ajanut omalla autolla, olisi tämäkin aika ollut täysin hukkaan heitettyä, nyt olen voinut hoitaa toimistohommia läppärilläni, tietoteknologia on hienoa, silloin kun se toimii.

 

Loppuviikko näyttääkin varsin kiireiseltä, Huomenna ja torstaina olen Kotkassa esiintymässä kauppakeskus Pasaatin avajaisissa. Ohjelmassa on melko täysi kahden päivän setti: neljä stand-up settiä, kaksi tuntia lähitemppuja, tulishow ja Uuden illuusioni ensiesitys. Käytännössä seuraavat kaksi päivää joko esiinnyn, valmistaudun esitykseen tai huollan välineitäni ennen seuraavan esityksen valmisteluja.

 

Perjantaina on ohjelmassa sirkuskoulua ja taikakeikka illalla, heti keikan jälkeen lähden ajamaan kohti Oulua, jossa minulla on keikka lauantaina. Päätin yöpyä matkan varrella viimekertaisen Oulun matkan jälkeen, kahdeksan tunnin ajomatka yksin ei kiinnosta, en olisi henkisesti ehkä parhaimmillani jos esitys alkaisi tällaisen ajomatkan jälkeen.

 

Keikan jälkeen yövyn Oulussa ja sunnuntaina aion ajaa suoraan kotiin, oi sitä riemua. Huomen aamusta lähtien kaikki toiminta tähtää siihen, että selviän keikkaputkesta kunnialla, jättäen jälkeeni tyytyväisiä asiakkaita ja pääsen sunnuntaina ehjänä kotiin.