Maanantai aamu meni viikonlopun rasituksista toipuessa, illalla menin jo ohjaamaan sirkuskoulua. Tiistaina sain hoidettua jo toimistohommia, jotka ovat reissaamisen takia jääneet hoitamatta, samalla kerkesin pestä koneellisen pyykkiä samaan aikaan kun aloin jo pakata seuraavaa reissua varten.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikkona lähdin kohti Savonlinnaa, jossa vedin Savonlinnan taidekoulu hyrrässä kuuden tunnin mittaisen taikatyöpajan, joka oli jaettu keskiviikolle ja torstaille. Torstaina kävin myös esiintymässä eräällä koululla.

 

Taikatyöpajaan osallistui kuusi lasta, jälleen kerran huomasin kuinka haastavaa taikuus ja sen opettaminen on, vaikka olen opettanut taikatemppuja jo vuosien ajan, joutuu silti miettimään jatkuvasti uusia tapoja selittää asioita siten, että lasten olisi helpompi ymmärtää ne. Kuten aina ennenkin, osa lapsista omaksui temput paremmin kuin toiset. Parhaani yritin ja enempää lienee turha itseltään vaatia.

 

Toisaalta jos tuosta kuuden lapsen ryhmästä, edes yhdestä tulisi pitempiaikainen taikuuden harrastaja, olisin enemmän kuin tyytyväinen ja kokisin saavuttaneeni tavoitteeni moninkertaisesti.

 

Sain kurssin päätökseen kuuden aikaan illalla ja suuntasin autoni Imatraa kohti, ajosää oli melko kurja ja nopeudet sen mukaisia. Saavuin kotiin kahdeksan aikaan ja kuten olin ounastellutkin, ennen kun sain edes auton paikalleen täytyi tehdä lumityöt, joihin meni vajaa tunti.

 

Nyt olen onnellisesti kotona, huomenna perjantaina on ohjelmassa toimistohommia, arkiaskareiden hoitoa, sirkuskoulua ja taikakeikka. Illan taikakeikan jälkeen täytyy taas alkaa pakkailemaan yliyön reppua sillä lauantai aamuna lähden taas Turkuun taikakoulutukseen.