Rauhallista, my ass. salaseura järjestää kansainvälistä kongressia, mökkitaikureilla oli viime viikonloppuna oma tapahtuma ja perjantaina on tulishow Espoossa ja ensi viikonloppuna iloinen jälleennäkeminen armeijakavereiden kanssa. Vuoden rauhallisin aika ei ole niin rauhallista kuin muistin, toki olen myös tähän aikaan buukannut tapahtumia joihin en keikkakiireiden vuoksi voi muulloin osallistua.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keikkoja on ollut läpi tammikuun vähintään yksi/ viikko parhaimpina kolme. Olisin ollut täysin valmis kuukauden hiljaiseloon, tehden korkeintaan pari keikkaa lähialueilla. Ympäri Suomen autoilu ei kuulosta kutsuvalta, vielä.

 

Perjantain tulishow Espoossa varmistui maanantaina, joten tulityölupien järjestämiseen jäi varsin vähän aikaa. Tila on kuulemma korkea ja betonirakenteinen, joten hetken jo mietin että pitäisikö vetää yksi show ilman byrokratioita?

 

Tämä ajatus oli erittäin ohikiitävä, sillä hyvin nopeasti mieleeni muistui miksi järjestelen palotarkastuksia. On nimittäin hiton paljon miellyttävämpi olo palohälytyksen soidessa, jos taskussa on tulityökortti ja kopio palotarkastuspöytäkirjasta.

 

Perjantaina hyppään taas autoon, ajan espooseen ja osallistun palotarkastukseen klo 14.00. Tämän jälkeen kuluttelen aikaa ja odottelen showta joka alkaa klo 22.00. Joutoaikaa on runsaasti, olen kyllä hinnoitellut tämän ajan, mutta tällä hetkellä tuntuu että meni alihintaan.

 

Nyt tihkun intoa ja odotan keikkaa, tärähtääköhän hälytys päälle tällä kertaa?