Taikahommissa on meneillään vuoden hiljaisin aika, tänä vuonna sekään ei kohdallani näytä kovinkaan hiljaiselta. Keikkoja on enemmän kuin edellisinä vuosina, en tiedä mistä tämä johtuu, enkä ole varma siitäkään onko se hyvä asia. Toki se tuo lisää säännöllisyyttä tuloihin, mutta kun on jo vuosia asennoitunut siihen että pikkujouluaikaan tehdään töitä runsaasti ja alkuvuodesta sitten vedetään taas henkeä ja kerätään intoa kevättä varten, tuntuu tämä hieman oudolta.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yksi työllistävä seikka on kohta ovella olevat eduskuntavaalit, olen saanut muutamia työtilaisuuksia vaalikampanjoihin liittyen. Pääsääntöisesti minua on pyydetty juontamaan erinäisiä tilaisuuksia, tarkoituksena on että taikatemput toimivat vain kevennyksenä ja pääpaino on tapahtuman sujuvassa juontamisessa ja hauskassa kommentoinnissa.

 

Juontotehtävät ovat mieluisaa vaihtelua pelkälle taikuuden esittämiselle. Olen aina silloin tällöin juontanut erilaisia tilaisuuksia, mutta tämä ei varsinaisesti ole se mitä parhaiten osaa, joten uudet haasteet tuovat mukanaan myös uusia paineita ja jännitystä keikkailuun. Tämänkin työn pyrin tekemään niin hyvin kuin pystyn ja haluan olla hyvä siinä. Jos kehityn riittävästi voin alkaa harkita vaikka uraa Idols ekstran juontajana. (tiesittekö että nykyinen juontaja Janne Kataja on myöskin taikuri)

 

Vaalikampanjoiden juontamiseen liittyy luonnollisesti politiikkaa, puolueita jne. Näillä näkymin juonnan kevään aikana ainakin kolmen eri puolueen edustajaehdokkaan tilaisuuksia. Itse en näe tässä mitään moraalista ongelmaa, sillä olen viihdyttäjä jolla ei ole varaa omaan puoluekantaan. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.