Viimeisestä päivityksestä onkin kulunut taas aikaa, tämä ei johdu siitä, että mitään mainitsemisen arvoista ei olisi tapahtunut, vaan siitä että ei ole ollut voimia kirjoittaa. Pikkujoulusesongin ruuhkahuippu ajoittui edellisen päivityksen aikoihin, siitä eteenpäin työtahti rauhoittui, sirkuskoulu jäi joululomalle ja pari joulua edeltävää viikonloppua olivat rauhallisempia taikakeikkojen suhteen, keikat olivat lähellä kotia ja vain keikka tai pari/viikonloppu.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Joulunalus viikoilla nukuin keskimäärin kahdentoista tunnin yöunia, tästä huolimatta tunsin itseni väsyneeksi lähes koko ajan. Yksinkertaisten työtehtävien, kuten s-postien lukeminen ja niihin vastaaminen tuntuivat ylivoimaisilta tehtäviltä. Työteho laski sitä enemmän mitä lähemmäksi joulua päästiin, koko viikon fokus oli siinä että jaksaa hoitaa seuraavan keikan kunnialla läpi.

 

Mikään yllä mainituista ei missään nimessä tullut yllätyksenä itselleni. Olin osannut varautua kaikkeen tähän, on ehkä helpompaa suhtautua työuupumuksen oireisiin kun tunnistaa ne itsessään ja tietää että joulu tulee kohta ja silloin saa rentoutua.

 

Joulun ja uudenvuoden välin rentouduin nukkumalla, syömällä ja lukemalla. Kotona ollessa jouduin ajoittain ponnistelemaan että en tekisi mitään töihin liittyvää, pysyttelemään erossa sähköpostista, puhelimesta ja tekemättömistä toimistohommista. Muutaman päivän paikallaan olo ei oikein luonnistu kun on tottunut koko puuhastelemaan jotain pientä, todellista lomaa on ainoastaan se että lähtee jonnekin sähköpostin ulottumattomiin, jonnekin missä puhelin ei kuulu.

 

Uuden vuoden aatto toi taas kiireen, olin myynyt illalle kolme keikkaa: tulishow:n Anjalankoskelle ja kaksi taikakeikkaa, toinen oli Imatralla ja toinen Ruokolahdella. Aikataulu oli todella tarkkaan mietitty minuuttiaikataulu. ruokailu tapahtui ajomatkalla Imatralle ja vaatteiden vaihto tapahtui nopeasti kuin teräsmiehellä puhelinkopissa. Suunniteltu aikataulu piti ja illan keikat menivät ihan kivasti.

 

Tämän jälkeen oli vielä viikko lomaa ennen sirkuskoulun alkua, nyt en enää malttanut olla kotona, vaan kävin jo parina päivänä treenaamassa sirkusta ja yritin saada kiinni normaalista unirytmistä.

Kyllä tästäkin sesongista taas selvittiin, ensi vuonna sama ralli taas uudestaan.

 

Nyt on akut ladattu, silmäpussit nukuttu pois ja sirkuskoulu alkanut, seuraava päämäärä on kesäloma joka alkaa 28.5.