Sirkuskoulu jäi hiihtolomalle perjantaina, seuraava keikka on vasta ensi lauantaina, joten on aikaa himan hengähtää ja ottaa rennosti. Eilen tosin kävin rakentamassa sirkuskoulun varastoon hyllyn, johon saa yksipyöräiset roikkumaan kivasti. Aikaa meni reilut neljä tuntia mutta se kannatti, enää ei tarvitse katsella nurkassa sikin sokin lojuvia pyöriä, vaan ne ovat siistissä järjestyksessä.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään kävin vielä loman kunniaksi hieman treenaamassa jonglöörausta ja yksipyöräisellä ajoa. Ilmeisesti loma on jo kuitenkin sen verran mielessä, että keskittyminen ei ollut parasta mahdollista ja treeni jäi puolitehoiseksi. Tosin viime viikon treenit ovat menneet todella hyvin, joten ehkäpä on aika pitää taukoa ja antaa hermoston hieman levätä.

 

Joulun aikaan huomasin, että kotona olo ei käy lomasta. Aina on jotain pientä puuhaa mitä tehdä, sähköposteja joita tarkastaa tai puhelin jossa päivystää siltä varalta että joku sattuisi kysymään keikalle. Ainoa tapa olla oikeasti lomalla on mennä jonnekin sähköpostin ulottumattomiin ja puhelimen kuulumattomiin, tai ainakin jonnekin missä puhelimeen vastaaminen on sen verran kallista että ei tee mieli tehdä sitä.

 

Niinpä suuntaan tänä yönä autoni kohti Helsinkiä, matkalta poimin mukaani hyvän ystäväni Mambon, jonka kanssa lennämme aamulla Amsterdamin kautta Geneveen. Genevestä seikkailemme tiemme Verbieriin toisen hyvän ystävän Artun luokse.

 

Artun luona Verbierissä olisi tarkoitus viettää rentouttava loma kauniissa alppimaisemissa. Arttu tosin sanoi että ensi viikoksi on luvassa pilvistä ja lumisadetta, joten en ehkä tälläkään kertaa näe Alppeja pilviverhojen takaa. Tällä kertaa en edes yritä rinteeseen ellei ole aurinkoista.

 

Arttu on jälleen järjestänyt (pyynnöstäni) minut esiintymään pubille, joten kolmena iltana saan taas temppuilla monikansallisille pöytäseurueille. Olenkin kehittänyt pari uutta temppua juuri pubin olosuhteita ajatellen, odotan innolla että pääsen testaamaan niitä.

 

Niin, lähden lomalle esiintymään, kai sitä vaan pitää esiintymisestä.. jokainen lomailkoon tavallaan.