Taikapäivistä on kulunut jo kaksi viikkoa, viikot ovat olleet varsin tuotteliaita sillä taikapäiviltä jäi matkaan runsaasti uusia ideoita ja harjoitteluintoa.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Charlie Frye täytti odotukseni, hänen tapansa yhdistellä taikuutta ja jonglöörausta oli vakuuttava. Hämmästelin myös suuresti hänen monipuolisuuttaan, tuntui että ei ole taikuuden alaa jota hän ei hallitsisi. Yleensä maailman mainetta niittäneet taikurit ovat erikoistuneet jollekin alalle esim. korttitemppuihin, mutta hänellä tuntui olevan joka välineellä moovi tai temppu joka riitti hämmentämään ketä tahansa.

 

Huomasin jälleen kerran itsessäni sen, miten tulen vuosi vuodelta kriittisemmäksi luentoja ja esityksiä katsoessani. Enää kaikki ei ole uutta ja ihmeellistä, kun aikaisemmin tuli seurattua kaikki luennot ja esityksen, nyt valitsin vain ne jotka koin kiinnostavimmiksi ja joista olisi itselleni eniten hyötyä. Luennoilta vapautuvan ajan pyrin käyttämään laadukkaasti mökkitaikureiden seurassa. Siinä porukassa vietettyjen hetkien arvoa en voi liikaa korostaa, ne lukuisat naurut ja hyvä mieli jota siinä porukassa sain jälleen kokea, saavat hymyn huulille vieläkin.