Viimeisen parin viikon aikana on ollut useita poutapäiviä, mikä tarkoittaa sitä että olen saanut treenattua jonglöörausta lähes joka päivä, joinain päivinä jopa useita sessioita päivässä. Mielestäni jonkkatreeni on paras mahdollinen tapa käyttää aurinkoinen päivä, tulee oltua ulkona, taidot kehittyvät ja iho saa pronssinruskean värin, tosin vain selkäpuolelta.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Nyt pitäisi sitten päästä testaamaan uusia temppuja yleisön eteen, katuesiintyminen tarjoaa tähän hyvät puitteet. Voi esiintyä niin monta kertaa päivässä kun haluaa/jaksaa, ja jos menee pieleen niin ei haittaa, koska ei ole tilaajaa joka olisi asiasta harmissaan.

 

Alun perin suunnittelin tulishow:ni juuri katuesiintymisiä ajatellen. Pian siitä kuitenkin tuli tasavertainen myyntiartikkeli taikashow:ni kanssa. Olen kuitenkin pitänyt yllä alkuperäistä ajatusta esiintyen kadulla ainakin pari kertaa kesässä. Enempää ei ole ehtinyt, sillä tilatut esiintymiset menevät luonnollisesti katuesiintymisen ohi.

 

Ensi viikonloppu on kuitenkin poikkeuksellisesti vapaa, joten päätin lähteä testaamaan uusia temppuja. Ensin kartoitetaan kesätapahtumatilanne, varteenotettavimmat vaihtoehdot ovat Turun Down by the laituri ja Savonlinnan oopperajuhlat. Seuraavaksi tarkastetaan sääennuste, joka lupaa Savonlinnaan puolipilvistä ja sadetta, joten suuntaan Turkuun, jossa pitäisi olla aurinkoa/puolipilvistä.

 

Ei muuta kun jonkkakamat autoon ja matkaan. Tavoitteeksi asetan ajaa sisään uusia soihtutemppuja ja  tulishow:n vaihtoehtoista loppua (alternative ending) jossa ajan yksipyöräisellä ja jonglööraan sapeleilla, esityksen huipennuksessa hypin palavalla hyppynarulla.. yksipyöräisellä tietenkin J