Tauko pääsi taas venähtämään melkoiseksi. Syynä tähän on pääasiassa muutto. Muutin 23.7. hieman tilavampaan asuntoon. Koska muutin kaapelitaloudesta antennitalouteen, täytyi nettikytkyt päivittää. Nettiyhteyden kytkeminen uuteen osoitteeseen kesti kuukauden, aika pitkä aika olla ilman nettiä, kokeilkaapa.

 

Tärkeimmät s-postit pystyin hoitamaan onneksi puhelimeni kautta, se oli tosin tuskaisen hidasta. Ei tehnyt mieli surffailla yhtään ylimääräistä.

 

Nyt on muutto ja remontti takana, netti toimii ja arki alkaa asettua uomiinsa. Tarkoittaen sitä että on aikaa päivitellä myös kuulumisia tänne blogiin.

 

Pikkujoulukeikkojen myynti on tänä syksynä alkanut kivasti, pari marraskuun viikonloppua on jo myyty täyteen ja lisää kyselyitä tulee jatkuvasti. Kohta alkaa taas se hillitön rumba, burn outin tavoittelu.

 

Huomenna esiinnyn Imatran Prismassa klo 11.00 13.00 ja 15.00. Viimeisen esityksen jälkeen pakkaan autoni, koukkaan avustajani Ainon kyytiin Lappeenrannasta ja ajan illaksi keikalle Äänekoskelle Pub Markukseen.

 

Esitän Pub Markuksessa normaalin stand-up-settini, jonka loppuhuipennuksena on Taikurin arkkuilluusio. Tämä on ensimmäinen kerta, kun esitämme sen Ainon kanssa. Heinäkuun Woodoon keikalla avustajana toimi Ilona. Loppuilta menee sitten asiakkaiden joukossa lähitemppuja tehden.

 

Odotan innolla Äänekosken keikkaa, sillä siellä on aina mukava esiintyä. Tunnelma on kotoisen karjalainen ja välitön, aivan kuin menisi oman kylän kuppilaan esiintymään, kaikki ovat tuttavallisia ja ystävällisiä.

 

Ensi viikolla kerron sitten kuinka keikka meni, ja lunastiko Äänekoski korkeat odotukset.