Äänekoski lunasti jälleen kerran odotuksensa. Ainon ensiesiintyminen arkku-illuusiossa ja se että, ravintola-asiakkaiden lisäksi paikalle oli saapunut muutamia taikuri ystäviäni seuraamaan esitystäni toivat  oman lisäjännityksensä esiintymiseen. Vaikka taikurit olivatkin tuttuja ja heiltä saatu palaute arvokasata, silti vierastan toisille taikureille esiintymistä. Silloin on oma vaatimustaso vielä korkeampi kuin normaalisti, esityksen pitäisi olla täydellinen tai mielellään vähän parempi.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Esitys sujui hienosti, tein aluksi hieman stand-up taikuutta, jonka loppuhuipennukseksi esitimme illuusiomme. Se sujui ongelmitta, keväällä harjoitellessa tehdyt tuhannet toistot olivat tuoneet toivotunlaista varmuutta esiintymiseen. Keikan jälkeen saimme kovasti kehuja esiintymisestämme ja joitain parannusehdotuksia. Kaikki kehut ja haukut kuunneltuani tulin siihen tulokseen että voin olla rahalliseen ja ajalliseen panostukseeni tyytyväinen, arkku on toimiva ja näyttävä illuusio. Ei muuta kun myymään!

 

Loppuilta meni tuttujen kanssa seurustellessa ja lähitemppuja tehdessä. Sama tuttu meno kuin ennenkin toivottavasti pääsen pian uudestaan esiintymään Äänekoskelle.

 

Sunnuntaina lähdimme ajamaan jo kymmenen aikaan aamulla, sillä minun olisi ehdittävä iltapäivällä Savonlinnaan. Heitin Ainon Lappeenrantaan ja ajoin huokaisten Imatran ohi, aikataulu ei antanut myöten kotona pysähtymiseen. Olin Savonlinnassa neljältä, pidimme palaverin taidekoulu hyrrän sirkusohjaajien kesken. Sovimme yhteisiä suuntaviivoja paikallisen sirkusopetuksen suhteen ja söimme hyvin.

 

Viimein päivän toinen kotimatka pääsi alkamaan, saavuin kotiini hieman yhdeksän jälkeen. Tänään olen sitten hoitanut viikonlopun aiheuttamia paperitöitä ja pakkaillut tavaroitani huomista keikkaa varten.

 

Heti tämän kirjoitettuani lähden ajamaan kohti Helsinkiä jossa minulla on huomen aamulla palotarkastus. Illalla esitän taika- ja tulishow:ni erään yrityksen tapahtumassa. Saa nähdä tuleeko palokunta paikalle tällä kertaa.