Ensi viikonloppuna alkaa taas vuoden kiireisin sesonki, eli pikkujouluaika. Tällä hetkellä kalenteri näyttää että viikonloput ovat aika täyteen buukattuja, vapaana on vielä yksi lauantai ja joillekin päiville mahtuisi vielä toinen tai kolmas keikka. Viimeinen pikkujoulukeikka on 16.12. Sen jälkeen jään ansaitulle joululomalle.

Olen viime viikkojen aikana valmistautunut sesonkiin, mm. tilaamalla käyntikortteja, vaihtamalla autoon talvirenkaat, päivittämällä www-sivuja. Olen pyrkinyt siihen että kun keikkakiireet alkavat, on kaikki ”ylimääräinen työ” karsittu minimiin ja voin keskittyä vain keikkailuun.

Parina edellisenä vuonna olen onnistunut keikkailemaan itseni lähes burnoutin partaalle, joten olen koittanut tänä vuonna valmistautua sesonkiin paremmin. Keikkojen määräähän en tietenkään lähde vähentämään, muita töitä pyrin vähentämään ja lisäämään lepoa.

Odotan mielenkiinnolla miten onnistun tänä vuonna, olenko oppinut edellisvuosista yhtään mitään, vedetäänkö takki tyhjäksi vai onnistuuko kunnonajoitus.